Benvinguts al nostre espai!

Les llars municipals d’Amposta som centres educatius que tenim cura dels infants en la seva primera etapa (0- 3 anys) amb l’objectiu prioritari d’educar-los en mútua col·laboració de pares,mares i educadores.

Per arribar a aquest objectiu treballem respectant la seva evolució i ajudem a aconseguir un desenvolupament integral, dins d’un ambient de llibertat,autonomia i afecte,en un espai adequat a la seva edat,ric per experimentar i crear

Seguim una metodologia de pedagogia activa,globalitzadora,cercant la seva pròpia experimentació a partir del contacte directe amb la realitat, respectant sempre el procés que els és natural i propi , intentant ,alhora, mantenir sempre  una bona relació família- escola.

Amb l’entrada de les noves tecnologies se’ns ha posat a l’abast altres vies de comunicació amb vosaltres, (el bloc) on us podrem informar més activament de les activitats que es realitzen. On penjarem fotos i vídeos de les nostres propostes, festes, celebracions, sortides... així podreu veure la vida de la llar per aquest foradet. I també, podreu dir la vostra, ja que tant vosaltres com nosaltres volem el millor per als nostres protagonistes: ELS NENS.

Gràcies a tothom per la vostra confiança i esperem que aquest projecte sigui del vostre agrat.

L’equip educatiu de les llars i el regidor d’ensenyament us donem la benvinguda a aquest nou espai.

Comentaris

Entrades populars