En aquestes dates....

Durant aquestes dates papes i mames, iaios i iaies, "tios" i "ties",.. ens trenquem el cap pensant alguna joguina que poder demanar als Reis d'Orient o al Pare Noel per a fer feliços als nostres nens i nenes.

Ens passem dies mirant aparadors, catàlegs,... intentant fer que els petits els mirin, no sols pel plaer de 
veure joguines, si no per a d'aquesta manera fer més fàcil la nostra tasca del què triar. 

Volem joguines amb sorolls, que no estiguin vistes, grans, diferents,... Sovint ens enamorem d'aquella joguina especial, que les multinacionals han tret per a aquelles dates sabent que els pares pagaran autèntiques fortunes sols per fer contents, ni que sigui una estona, al seu fill/a.

En conjunt, sols volem que els ulls dels nostres petits brillin, que mostrin una cara de sorpresa, transmetre'ls-hi la nostra il·lusió i que aquests dies els recordin com els més feliços.

Però molts cops ens oblidem que ells la única cosa que volen és estar amb nosaltres i no entenen el sentit comercial de la paraula Nadal. Sols necessiten un petó, una abraçada, un partit de futbol amb la mama, que el papa per la nit els hi expliqui un conte mentre són al llit, .... per tenir tot el que volen.

Per tant en aquestes dates papes i mames si heu de fer carta penseu en demanar una mica de temps per poder complir tots els seus desitjos!


Comentaris

Entrades populars