La mona rodona.....

S’aproxima Pasqua, i per aquest motiu a la llar també posem les mans a la massa!

Per començar a calentar motors, el dimarts dia 12 vam el·laborar un cóc ràpid. Hem d'agraïr la col·laboració dels pares i mares amb la seva aportació dels diversos ingredients. El vam decorar amb xocolata, que bonic ens va quedar! I que bo estava!









El divendres 15, els més grans (Tortuga, Papallona i Granota ( p2 )) van anar d’excursió,  al forn de Vicent on són molt amables i ens ensenyen com es fa el pa, les pastes i la mona. Els grans compren diferents tipus de pa per a que tota l'escola ens posem les botes menjant pa amb xocolata.





Aquest mateix dia, celebrem la plantada de l’arbre. Durant tota la setmana els pares i mares ens van anar portant plantetes per poder tenir ben bonica i primaveral la nostra llar. Mireu quins jardiners que estem fets...






Per finalitzar la unitat de Pasqua, dimecres dia 20 al matí rebem a la  “Ueli”. Una àvia que ha sigut panadera i ens explica com s’el·laboren les mones. MMmm... quina oloreta que fa l’escola! Quina gana quan passejem pels passadissos sort que el dijous 21 ens les mengem!












BONES PASQÜES A TOTHOM!!!

Comentaris

Entrades populars