Festes de Nadal

Cada any a la llar vivim una època inoblidable tant per a petits com per a grans: el Nadal. És fantàstic l'emoció i la il·lusió que veiem als ulls dels nostres nens/es quan arriba el caga tió, quan els hi caga o quan arriba el protagonista principal de la festa, el Pare Noel.

El Nadal a l'escola comença amb l'arribada del Caga tió, un tronc  màgic que cada any sap que els nens i nenes de la Sequieta el cuidaran i no passarà el fred que passa a les muntanyes.

Dia rere dia els nens i nenes li posen menjar, l'acaronen, el tapen amb la manteta i miren si es fa gran. Fins que un dia s'ha fet tan gran que ja no cap ni a la classe sort que les educadores l'han passat a una sala més ampla i ja està preparat per a que li cantin la cançó i premiar amb regals als nens que tan bé l'han tractat.


Quan ha passat l'emoció de veure cagar el Tió venen els veritables nervis, s'ha de preparar tot per l'arribada del Pare Noel. Comencem ensenyant el verset, cantant nadales, assajant amb la pandereta, fent la llista de regals,.... i avisant a nens i nenes que s'han de portar molt bé sinó no els hi portarà res.


El dia assenyalat petits, famílies i l'equip educatiu vivim emocionats  l’arribada del Pare Noel que aquest any va venir tant carregat que va necessitar l’ajuda d’una carreta estirada per un cavall i tres “Elfos” màgics que també anaven amb sacs plens de regals: peluixos, encaixos, avions, firetes, pissarra,..Durant el matí nerviosos els nens van esperar el torn per a que el Pare Noel digués el seu nom i fer l’entrega del desitjat regal. Aquest any, per sort, tots els nostres nens i nenes es van portat molt bé i cap d’ells es va quedar sense regal.

Comentaris

Entrades populars