Un mes de març ple d'activitats

 El mes de març a la llar ha estat ple d'esdeveniments. 

A principis de març ens va venir com cada any la veterinària a ensenyar als petits els animalons de la granja. Els petits van poder agafar i gaudir de la companyia de porquets, ànecs, ovelles,...






El divendres 6 de març els més grans de la Llar d’Infants La Sequieta van marxar d’excursió. Van anar a veure l’Escola de Música La Lira Ampostina, on van poder gaudir de molts instruments i cançons. Els infants ja venien preparats des de la llar, ja que fa dies que es treballen els tipus d’instruments: vent, corda i percussió.








Del 9 al 13 de març també varem treballar la SETMANA DELS IAIOS ja que els hi voliem agraïr amb un petit homenatge l’ajuda desinteressada que fan a totes les llars. Amb l’eslogan "els nostres complices, mestres i amics..." vam  enjegar una setmana plena d'activitats on ells eren els protagonistes:






















A la vegada també vam voler recuperar aquelles antigues receptes de l’avia que les nostres iaies coneixen tan bé. A partir dels diferents tallers els nens van conèixer part de la seva història culinària.
DILLUNS: pastissets
DIMARTS : coquetes i creps
DIMECRES: panoli
DIJOUS: magdalenes
DIVENDRES: coc

I com no, per finalitzar l’homenatge el divendres la tarda varem fer un "GUATEKE" on avis i nets van gaudir de les cançons més entranyables i recordaran els vells temps.











Dins de la festa i per tenir un record d’aquesta setmana avis i nets plantaran un gingko biloba, l’arbre més vell. 


 Una altra sortida que van realitzar els més grans del cole va ser al mercat municipal. Com cada any es realitza aquesta sortida per a que els més petits coneguin una part important del nostre poble i, a la vegada, les diferents botigues d'alimentació que ens podem trobar. Allí van poder observar diferents peixos, crancs, cornetes, salsitxes, ous, fruties i verdures. 







També durant aquest mes hem preparat la Pasqua. Com sempre una de les nostres buelis ens va venir a ajudar a fer la massa de les mones de la forma tradicional de les Terres de l’Ebre. Tots els nens/es elaboren la mona i la decoren per tal de fer un gran esmorzar.









Que bones estan!!! Els nostres nens/es tenen molt bones mans.







Comentaris

Entrades populars