Adaptació





El dia 15 de setembre vàrem iniciar un nou curs escolar, totes les educadores i direcció del centre emprendrem aquesta nova etapa amb molta il·lusió, en ganes d’ensenyar i d’aprendre i de viure noves emocions i experiències juntament amb els nostres petits.

Aquest any canviarem la nostra forma de treballar, ho farem mitjançant projectes, el qual consisteix amb el mateix Nen/a, posarem en coneixement les parts del cos, d’on venim, la família, on vivim..., entre altres.

En començar la Llar hem de tenir en compte que per a un infant suposa un canvi molt important, per això recomanem que durant els primers dies es fassi adaptació. Aquest inici escolar del petit, suposarà sempre una situació de separació i com a tal sempre serà més o menys dolorosa. Pensar que pot perdre a la figura a la que està aferrat, al sentir-se abandonat a l’escola, suposa sofriment i angoixa per ambdues parts.

Ha de fer una nova reestructuració temporal, ja que perdrà la noció de la rutina diària a la que estava acostumat per a adoptar-ne una de novaPer tan, es troba en un espai, un ambient, una temporalitat i unes persones noves que encara no coneix.

També per les educadores és un període d’adaptació per conèixer cada família, cada infant i les seves peculiaritats.

Esperem que poc a poc, ja que cada nen/a té el seu temps per adaptar-se, l’arribada a la Llar sigui d’alegría i amb ganes de fer noves coses.



Gràcies per confiar amb nosaltres i benvinguts a la Sequieta

Comentaris

Entrades populars