Fem festa!!!

Aquest mes hem fet moltes activitats!!!
El passat 9 de maig P-2 amb l’excusa que s’acostava la 6ª Festa del Mercat a la Plaça i prèviament havíem de conèixer una mica més d’Amposta, vam fer una excursió per veure el nostre pont penjat, l’Ajuntament i els gegants Isabel i Ferran que actualment viuen allí. Aprofitant l’avinentesa, els nostres alumnes van visitar la sala de plens, van asseure’s a les cadires que corresponen als regidors i van parlar pels micros tot fent peticions de lo més original a l’alcalde que ens va rebre amb molt de gust.








El 16 de maig va començar la 6ª Festa del Mercat a la Plaça i 3ª edició per a la Sequieta. És un dia molt esperat per a tots nosaltres: educadores, nens, nenes, pares, mares i familiars en general. Com cada any la temàtica varia, el primer any va ser el Delta, el segon any la revetlla popular (berbena) i enguany que es commemorava el centenari de les Escoles Públiques ens vam tirar de cap. El nostre centre es va convertir, en la mesura del possible, en les conegudes escoles “del parque”. La seva emblemàtica entrada, les seves característiques “baldoses”, un teler brodat amb el nom de la Sequieta com antigament es feia a “costura”, una porteria molt ben caracteritzada i les fotos dels nostres alumnes eren alguns dels petits detalls que es podien trobar si ens donàvem un tomb pels diversos racons del nostre centre.






En una llar com la nostra en la que tothom té cabuda és molt important la implicació de les famílies i la col·laboració dels voluntaris, així com també d’actuacions que desinteressadament ens alegren la festa, res d’això seria possible sense ells. 

Aquest any va ser tot un èxit de participació, el temps ens va acompanyar i vam introduir elements nous com l’entrega de premis i diplomes de participació del I Concurs de Dracs en Família ja que calia felicitar-les pel seu esforç en la tasca realitzada. 



Esperem no haver-nos deixat a ningú per agrair-li la seva implicació i com sempre es diu: l’any que ve més i millor! 


Comentaris

Entrades populars