Noticia: El nens de la Sequieta ocupen el saló de plens de l'Ajuntament per poder dir la seva!!!

Durant el curs anem treballant diferents conceptes que van units a una programació on nens i nenes han de aconseguir uns objectius.

Aquests dies amb motiu de la Festa del Mercat estem treballant tot el referent a la ciutat d'Amposta i els seus emblemes més importants. Fa dies que treballem cases i carrers, paisatges,... i com no el nostre Pont Penjant i els nostres gegants: Isabel i Ferran.

Sempre que podem intentem que els nens i nenes observin i manipulin tot el que treballem ja que d'aquesta forma l'aprenentatge és molt més efectiu. Per tant, que millor que aprendre coses sobre la nostra ciutat que fent una visita pel nostre poble. Així ho hem fet.

Aquest matí els nens i nenes decidits han anat a visitar el Pont i l'Ajuntament d'Amposta.



Del pont han aprés que és de pedra i que l'aguanten uns fils,per aquest motiu es diu penjant. Que per baix passa el riu Ebre i que pel mig d'ell circulen els cotxes. Els cotxes no poden anar per l'aigua veritat que no? doncs per aquest motiu es va fer el pont per a que la gent pogués anar a visitar altres pobles i ciutats.
Els petits han quedat bocabadats i molt contents de lo bonic que és "lo nostre" pont penjant.


Després decidits han anat a visitar l'Ajuntament on viuen els dos gegants d'Amposta. Allí els hi han explicat el seu nom, que fa molts 62 anys que viuen a la nostra ciutat, en han ensenyat la bandera d'Amposta i com no una gran fotografia del pont penjant.
Us penseu que els nens i nenes han tingut por? doncs no, gens ni miqueta! Han sigut molt valents i han pogut veure que als gegants els porten unes persones que els fan ballar per la ciutat.




Després el senyor Regidor D'ensenyament, Pep Nos, ens ha fet una visita per l'Ajuntament. Hem anat al despatx de l'Alcalde i al Saló de Plens. Allí, al saló, els nens han realitzat el seu primer ple on en el torn de precs han demanat joguines i les preguntes han sigut cançons. Tots els nens i nenes estaven molt contents d'estar on es decideixen els assumptes importants i per primera vegada dir la seva!





Ha sigut una visita molt emocionant i els nens s'han portat super bé. Hem de donar les gràcies a David Gonzàlez i a Laia Uliaque que ens han acompanyat en aquesta aventura.



Comentaris

Entrades populars