Xerrada sobre nutrició

Com acostuma a ser habitual, cada curs La Sequieta organitza xerrades i tallers amb la intenció d’informar i resoldre els dubtes que més preocupen a les famílies respecte als més petits de la casa.
Aquest any, escoltant les demandes més habituals que s’han fet a les educadores, hem considerat oportú tractar el tema de l’alimentació ja que és transcendental en el present i en el futur de la salut dels nens i nenes.
És per això que el passat 11 d’abril vam convidar a la dietista i nutricionista Rosa Bayerri, especialitzada en ciència i tecnologia dels aliments i a la que estaven invitats pares, mares i familiars dels alumnes de la nostra llar d’infants.
La xerrada es va estructurar en quatre parts: una introducció en base teòrica, un anàlisi de la combinació dels àpats en la dieta dels nostres fills, un estudi de mercat amb productes habituals que solen entrar al rebost de casa nostra, i un torn de precs i preguntes en el que els assistents podien exposar els seus dubtes i preocupacions en primera persona.
Des d’aquí agrair la participació de tots els assistents i sobretot la col·laboració desinteressada de Rosa Bayerri.
Per a qualsevol consulta o més informació  Orgànics on us aconsellaran amb professionalitat.





Comentaris

Entrades populars